Warme wensen voor iedereen !?

Tijd van kaarsjes, warmte in huis, gezelligheid, zwavelstokjes­, feestelijk gedekte tafels, sfeer, familie en vrienden, geschenkjes, warme wensen…
Je wenst dit ook anderen toe. Maar hoe jouw vreugde, jouw geluk, jouw wensen­ delen met anderen, dichtbij of veraf? Don Bosco Stichting reikt jou daartoe een hand. Steun speelplein Heidevreugde en/of City of Joy in Zambia, en deel zo jouw vreugde, jouw geluk, jouw wensen.

Steunen met fiscaal attest vanaf 40 euro:
Steun speelplein Heidevreugde:
BE10 0000 0000 0404 op naam van Koning Boudewijnstichting,
met gestructureerde mededeling +++017/0960/00628+++
Steun City of Joy in Zambia:
BE10 0000 0000 0404 op naam van Koning Boudewijnstichting,
met gestructureerde mededeling +++017/0960/00729+++

Don Bosco dankt jou en wenst je een hartverwarmend kerstfeest !

Zuurstof voor speelplein Heidevreugde

De aanplantingen op het speelplein staan zwaar onder druk. Omwille van aantasting door de boomschorskever moeten een 70-tal grote bomen worden gerooid. Een nieuwe aanplanting is noodzakelijk wil het speelplein de groene speelstrook bewaren. Een stukje groene long waar kinderen kunnen ravotten en tegelijk verkoeling vinden op warme dagen. Dit vergt van het speelplein een grote financiële investering. Maar dat geld is er niet. Daarom hebben we jouw steun nodig, zodat de kinderen verder kunnen genieten van een groene speelomgeving, van meer zuurstof op het plein.

Steun speelplein Heidevreugde

City of Joy - Zambia

City of Joy is een tehuis van de zusters van Don Bosco in Mazabuka (Zambia) voor meisjes uit moeilijk leefbare omstandigheden. Via vorming, onderwijs en een degelijke opvang, wordt aan de armste kinderen en jongeren in Zambia een toekomst gegeven. Het probleem is dat voor de opvang en begeleiding van deze meisjes geen subsidies bestaan. City of Joy is volledig afhankelijk van steun van buitenaf. Daarom is jouw steun meer dan welkom zodat dit werk kan worden verdergezet.

Steun City of Joy in Zambia

Kerstmis is

liefde in een wereld van vrede

Kerstmis belooft