Vormingsdag voor animatoren "Bee Extreme"

Een groep vrijwilligers organiseert een vormingsdag "Bee Extreme" die animatoren vaardigheden en inzichten aanreikt om activiteiten te organiseren voor kinderen en jongeren in hun vrije tijd. Dit gebeurt op een verantwoorde en creatieve manier, en gebaseerd op de werk- en levenswijze van Don  Bosco. Vorming van jongeren speelt een belangrijke rol in hun ontwikkeling.

Don Bosco Stichting wil de deelnameprijs van deze vormingsdag zo laag mogelijk houden.