Vides

VIDES wil jongeren de kans geven om een ervaring als vrijwilliger in het buitenland op te doen. Op deze manier hopen ze dat het leven in Vlaanderen niet meer als vanzelfsprekend wordt ervaren.

VIDES hoopt dat jongeren durven kiezen voor een solidaire levenshouding. Concreet gaat het om een ervaring in een missiepost van de zusters van Don Bosco. Meestal zijn dit projecten die zich richten naar opvoeding, met extra accenten naar kinderen, jongeren en de promotie van de vrouw in ontwikkelingslanden.

Met de opgehaalde financiële middelen kunnen we een nieuw Vides project opstarten.