Speelplein Don Bosco Oud-Heverlee

Een speelpleinwerking gelegen in een groene omgeving, waar kinderen van 3 tot en met 15 jaar volop kunnen spelen en ravotten. En dat een hele dag lang - ja zelfs een hele zomer lang (8 weken in juli en augustus). Dit onder leiding van toffe monitoren en met superleuke spelen en af en toe ook eens een uitstap(je). Wie wil kan gebruik maken van gratis busvervoer.

Met de opgehaalde financiële middelen kunnen we ons speels aanbod voor de kinderen verder uitbouwen, de deelnameprijs die de ouders betalen zo laag mogelijk houden, en tegelijkertijd onze animatorenwerking inhoudelijk versterken.