Speelplein Don Bosco Halle

Speelplein Don Bosco Halle biedt gedurende vijf weken (juli-augustus) aan kinderen van 3 tot 15 jaar de vakantie van hun leven. Kinderen krijgen op een speelse manier de kans om zich te ontplooien, te experimenteren, te exploreren op sociaal, psychisch, emotioneel en rationeel vlak. Er is een creatief, fantasierijk en verantwoord speelaanbod. Onze visie is gebaseerd op het opvoedingsproject Don Bosco .

We kiezen bewust voor een open speelaanbod op ons speelplein. Dit wil zeggen dat de animatoren zorgen voor een speelaanbod en dat de kinderen kiezen wat ze willen doen. Door het vrije karakter van de verschillende activiteiten worden de kinderen ook niet onderverdeeld in leeftijdsgroepen (behalve dan een aparte werking voor kleuters en tieners). Het geeft de kinderen een enorme vrijheid om te doen wat ze graag doen. Speelplein Don Bosco Halle is nooit volzet. Elk kind is altijd welkom!

Met de opgehaalde financiële middelen kunnen we ons speels aanbod voor de kinderen verder uitbouwen, de deelnameprijs die de ouders betalen zo laag mogelijk houden, en tegelijkertijd onze animatorenwerking inhoudelijk versterken.

http://www.speelpleindonboscohalle.be

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Dono.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Bedankt voor je interesse!