Speelplein De Mirkens Helchteren

Onze speelpleinwerking gaat door op de terreinen van de Don Bosco school in Helchteren. Gedurende de eerste vijf weken van de grote vakantie staan we elke weekdag van half twee tot half zes klaar om kinderen een prettige namiddag te laten beleven op ons speelplein. Kinderen tussen 5 en 15 jaar zijn welkom. De kinderen worden verdeeld in leeftijdsgroepen, met een boeiend en speels leeftijdsgericht spelaanbod.

Met de opgehaalde financiële middelen kunnen we ons speels aanbod voor de kinderen verder uitbouwen, de deelnameprijs die de ouders betalen zo laag mogelijk houden, en tegelijkertijd onze animatorenwerking inhoudelijk versterken.