Jeugdhulp Don Bosco Leefgroep de Weijers wil een nieuw speeltuig

Een nieuw speeltuig voor Leefgroep de Weijers.

Leefgroep de Weijers in Dilsen-Stokkem maakt deel uit van Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen Junitas en werkt volgens het opvoedingsproject van Don Bosco. In de gezinsvervangende leefgroep verblijven 10 jongens en meisjes tussen 0 en 25 jaar met een moeilijke thuissituatie. De begeleiders ondersteunen deze kwetsbare jongeren en de mensen die hen omringen, geven hen groei- en ontwikkelingskansen en maken hen weerbaar. Zij geven ook ruimte aan de eigen inbreng van de bewoners. De kinderen stelden zelf de concrete vraag wanneer er een nieuw speeltuig kon komen.

Onbezorgd opgroeien is vaak een luxe voor kinderen in de Jeugdhulp. Daarom is het belangrijk om hen naar hartenlust te laten ravotten en te spelen in de gezonde buitenlucht. Het speeltuig wordt een uitleefplek voor de kinderen, maar ook een ontmoetings- en hangplek voor de jongeren.

Er is nog 5000 eur nodig voor de aankoop van het nieuw speeltuig.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief