Een podcaststudio voor Don Boscojongeren

Podcasts zijn een populair medium geworden. Je kan er elk moment van de dag naar luisteren: tijdens het koken, sporten, in de trein op weg naar het werk, ... Met Boscobabbels willen we jongeren, animatoren en mensen die verbonden zijn met Don Bosco een kans te geven om hun verhaal te delen dat inspirerend kan zijn voor anderen. 

In de postcaststudio werd al een huiselijke sfeer gecreëerd met tweedehandsmeubilair. Jouw steun is nodig voor de financiering van het technisch materiaal.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief