Speelmateriaal

Speelplein Raccoon organiseert sinds 2016 een speelpleinwerking gedurende de maand juli voor kinderen en jongeren van 4 – 15 jaar.

Sinds de oprichting van het speelplein heeft de werking veel steun ondervonden van ouders en andere jeugdwerkingen. Zo doneerden verschillende werkingen en ouders tweedehands speelmateriaal aan het speelplein. Speelplein Raccoon beschikt immers niet over een groot budget om deze kosten te dekken.

Dit speelmateriaal bestaat uit knutselmateriaal, verkleedkleren, sportmateriaal en speeltuigen zoals steps, driewielers en speelhuisjes. Daarnaast beschikt het speelplein ook over de nodige logistieke materialen zoals tapijten, zitkussens, veldbedjes, knuffels,…

Deze materialen werden opgeslagen in een kelderruimte van de Don Bosco school te Sint-Pieters-Woluwe. Helaas stelden ze vast dat het speelmateriaal in de kelderruimte werd aangetast door vochtschade en ongedierte.

Ze deden een beroep op Droomfonds om financieel tussen te komen in de aanbesteding van nieuw knutsel- en speelmateriaal en degelijke, afsluitbare dozen en kisten voor de nieuwe opslagruimte.

Droomfonds Don Bosco steunde speelplein Raccoon voor de aankoop van nieuw materiaal met een bedrag van € 2000. ­

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief