Dag van de Speelpleinanimator

Donderdag 28 juli 2016 riep Droomfonds Don Bosco uit tot de eerste Dag van de Speelpleinanimator. Het doel was om op die dag zowel de speelpleinanimatoren als de speelpleinen van Don Bosco op een positieve manier de aandacht te geven die ze verdienen en hen te bedanken voor hun vrijwillige inzet voor kinderen en jongeren.

Op alle Don Boscospeelpleinen werden er dank-acties voor de animatoren georganiseerd: ze werden verrast met o.a. een ontbijt, mooie wensen, kaartjes, wafels en ander lekkers. Tegelijkertijd werd er een kleurrijke fietstocht gestart aan Jeugddienst Don Bosco in Heverlee. Aan het stadhuis van Leuven kreeg de groep enthousiastelingen een optreden van de percussiegroep Dynamo. Een delegatie van animatoren, speelpleinjongeren en sympathisanten werd daarna op het stadhuis ontvangen.

Om dit project te kunnen realiseren op de verschillende speelpleinen werd er een budget vrijgemaakt van 2500 euro.

Tienerwerking speelplein Don Bosco Halle
Naar aanleiding van de Dag van de Speelpleinanimator van 28 juli 2016 organiseerden de tieners van het Don Boscospeelplein in Halle een speciale dag. Om dat te kunnen realiseren, kregen ze een ondersteuning van 400 euro.

Bedankt voor je interesse!