Tienerwerking speelplein Raccoon

Vanaf deze zomer zet speelplein Raccoon opnieuw een stap in de uitbreiding van haar werking. Met de introductie van een tienerwerking willen we jongeren tussen 12 en 15 jaar verwelkomen. We zullen activiteiten aanbieden die aangepast zijn aan hun leefwereld. Ze kunnen ook makkelijk doorstromen van tiener naar animator. Een tienerwerking is een essentiële aanvulling op ons speelplein, dat gericht is op kansarme gezinnen in Brussel. 

Helaas vinden veel jongeren weinig aansluiting bij het reguliere jeugdwerk in de buurt van Sint-­Pieters-Woluwe vanwege bepaalde drempels zoals betaalbaarheid, bereikbaarheid en beschikbaarheid. Daarom willen we garanderen dat alle jongeren de kans krijgen op een zinvolle vrijetijdsbesteding tijdens de zomervakantie.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief