Sporteducatie
in Tanzania

Het Don Bosco Oratorium in Dar es Salaam (Tanzania) wil jongeren na school laten deelnemen aan sportactiviteiten. Het programma omvat niet alleen plezierige sportieve bezigheden als een gezonde uitlaatklep voor hun energie, maar is ook gericht op het ontwikkelen van cruciale sociale vaardigheden. De sportactiviteiten zijn een krachtig middel om het zelfvertrouwen van de jongeren te vergroten en ze bevorderen waarden zoals respect, eerlijkheid en mededogen.

Maar de financiële middelen in Dar es Salaam zijn schaars. Daarom hebben we jouw gift nodig. Alleen op die manier kunnen we het Don Bosco Oratorium de middelen verschaffen om hun sportproject te kunnen realiseren.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief