Speelmateriaal

Speelplein Raccoon organiseert sinds 2016 een speelpleinwerking gedurende de maand juli voor kinderen en jongeren van 4 – 15 jaar.

Sinds de oprichting van het speelplein heeft de werking veel steun ondervonden van ouders en andere jeugdwerkingen. Zo doneerden verschillende werkingen en ouders tweedehands speelmateriaal aan het speelplein. Speelplein Raccoon beschikt immers niet over een groot budget om deze kosten te dekken.

Dit speelmateriaal bestaat uit knutselmateriaal, verkleedkleren, sportmateriaal en speeltuigen zoals steps, driewielers en speelhuisjes. Daarnaast beschikt het speelplein ook over de nodige logistieke materialen zoals tapijten, zitkussens, veldbedjes, knuffels,…

Deze materialen werden opgeslagen in een kelderruimte van de Don Bosco school te Sint-Pieters-Woluwe. Helaas stelden ze vast dat het speelmateriaal in de  kelderruimte werd aangetast door vochtschade en ongedierte.

Ze deden een beroep op Droomfonds om financieel tussen te komen in de aanbesteding van nieuw knutsel- en speelmateriaal en degelijke, afsluitbare dozen en kisten voor de nieuwe opslagruimte.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief