Roots van Don Bosco

Jaarlijks gaan we met een groep jongeren die op een Don Boscoschool zitten of actief zijn op een Don Boscospeelplein naar Turijn, de roots van Don Bosco. We bezoeken de plaatsen waar hij leefde en werkte en ontdekken hoe hij de grote inspiratiebron van de Don Boscowerkingen. Het is een leuke week met op het programma niet alleen geschiedenis en cultuur, maar ook spel, ontspanning, ontmoeting, stille momenten… kortom: een onmisbare ervaring voor wie Don Bosco beter wil leren kennen en zijn spirit verder wil ontdekken en beleven.

Met de opgehaalde financiële middelen houden we de deelnameprijs van de Turijnreis laag.

Meer info.