Jongerenprojecten in Europa

Don Bosco Youth-Net organiseert Don Boscoprojecten voor jongeren in heel Europa. Zo kunnen jongeren een leerrijke ervaring opdoen in een Europese context.

 Door samen te spelen, te overleggen en activiteiten te organiseren, leren ze met elkaar omgaan en begrip te tonen voor andere ­standpunten.­ Zoals Lieve getuigt: “Het was boeiend om te ontdekken hoe groot de verschillen zijn en hoeveel onderlinge verbondenheid er tegelijk kan ontstaan tussen jongeren uit verschillende uithoeken van Europa.”

Het zijn ervaringen die jongeren vormen en die ze de rest van hun leven meedragen. Het opent de weg naar meer solidariteit en een vredevolle samenleving.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief