Podium
Don Boscospeelplein Groene Zone

“Het wordt een mooie zorgeloze dag.”
Welkom allemaal op het Don Boscospeelplein.

Het podium van Don Boscospeelplein Groene Zone in Heverlee vormt al jaren een centraal punt voor kinderen en animatoren tijdens de speelpleinzomer. Deze plaats staat symbool voor thuiskomen op het speelplein.­ Elke ochtend verzamelt iedereen hier met mascotte Froggy om samen de dag te starten: de jarige kindjes worden gevierd en het ochtendgebedje wordt voorgelezen. Overdag geven de ­animatoren­­ hier het beste van zichzelf tijdens het thematoneel en de jaardans, ook de kinderen kunnen hier hun talenten laten zien. ‘s Avonds is het een plek voor de animatoren om de dag te ­evalueren, nieuwe spelen voor te bereiden of even tot rust te komen.

Door de weersomstandigheden en daar jarenlang gebruik, heeft het podium afgezien, het hout is verrot en niet meer veilig genoeg. Het is aan vervanging toe. Maar daarvoor zijn er centen nodig. Veel centen. Een kost die het speelplein niet alleen kan dragen.

Jij kan jouw steentje bijdragen. Jij kan er mee voor zorgen dat de ­animatoren­ volgende zomer de kinderen kunnen verwelkomen op een mooi en veilig podium. Gun hen een zorgeloze tijd en een plek waar ze ­als sterren kunnen schitteren.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief