Hasta La Pista Torino

We wandelen met vrijwilligers van Bosco Base en hoofdanimatoren en pleinleiding van
Don Boscospeelpleinen en -vakantiewerkingen de Commino di Don Bosco. We komen langs plekken waar Don Bosco ook met zijn jongeren op pad ging. We wandelen zo'n 100 km door de natuur in het heuvelachtige gebied rond Turijn. ln B&B's in ltaliaanse dorpjes, maar ook op betekenisvolle plekken zoals het oratorio van Chieri, op Colle Don Bosco en in Casa Mamma Margherita in Valdocco zullen we overnachten. We worden er 's ochtends verwend met een
ontbijt, nemen een lunch mee om onderweg op krachten te komen en 's avonds tafelen we gezellig samen.
Hasta la Pista Torino is een wandeltocht met kansen tot verbinding, sociaal engagement en introspectie samen met jongeren die de Don Boscospirit delen. Het worden intense dagen, waarin avontuur hand in hand zullen gaan met ontmoetingen, ontspanning en stille momenten. Deze tocht staat in het teken van fysieke, maar ook innerlijke groei. Het wordt beslist een onvergetelijke levenservaring.

Met de steun van Droomfonds Don Bosco willen we de deelnameprijs zo laag mogelijk houden voor de deelnemers.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief