Hasta La Pista met jongeren naar Santiago de Compostela.

Van 2 tot 10 augustus 2021 gaat een groep van 7 jongeren uit Brussel en de randgemeenten op staptocht. Samen stappen ze meer dan 100 km met als eindbestemming: het befaamde Compostela!

Deze tocht staat in het teken van bezinning en introspectie. We willen deze jongeren onder begeleiding de kans geven om een spirituele beleving te ervaren. Deze jongeren beschikken vaak niet over de nodige financiële middelen om de deelname te bekostigen. Je kan deze jongeren steunen via Droomfonds Don Bosco en zo hun droom waarmaken.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief