Animatorenweekend Sjoefoemi

(foto Sjoefoemi 2019)

Van vrijdag 23 tot zondag 25 september 2022 organiseert Jeugddienst Don Bosco in Bredene het 2-jaarlijks evenement Sjoefoemi. Animatoren, hoofdanimatoren en pleinleiding van de verschillende Don Boscospeelpleinwerkingen over heel Vlaanderen komen samen tijdens een weekend waar spel, samenwerking, ontmoeting, speelse vorming en verbondenheid centraal staan.

Tim, verantwoordelijke animatorenweekend Sjoefoemi vertelt: "Sjoefoemi is een weekend dat jongeren in beweging brengt en hen ertoe aanzet om actief contacten te leggen met animatoren van andere werkingen. De spontane ontmoetingen die plaatsvinden gedurende het weekend leiden vaak tot onvergetelijke momenten van hilariteit en plezier. De sfeer die op Sjoefoemi wordt gecreëerd zindert vaak nog maanden na en bevordert de groepsbinding van alle animatorenploegen."

Voor Sjoefoemi 2022 kunnen we nog extra steun gebruiken om het voor iedereen mogelijk te maken deel te nemen. Steun jij mee?

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief