Zuurstof voor speelplein Heidevreugde

De aanplantingen op het speelplein staan zwaar onder druk. Omwille van aantasting door de boomschorskever moeten een 70-tal grote bomen worden gerooid. Een nieuwe aanplanting is noodzakelijk wil het speelplein de groene speelstrook bewaren. Een stukje groene long waar kinderen kunnen ravotten en tegelijk verkoeling vinden op warme dagen. Dit vergt van het speelplein een grote financiële investering. Maar dat geld is er niet. Daarom hebben we jouw steun nodig, zodat de kinderen verder kunnen genieten van een groene speelomgeving, van meer zuurstof op het plein.