Speelplein Heidevreugde

Elke grote vakantie beleven 750 kinderen op speelplein Heidevreugde een geweldige zomer en spelen en ravotten ze op de verschillende speeltuigen. MAAR de speeltuigen zijn verouderd en vragen om vernieuwing. De veiligheid van de kinderen is immers erg belangrijk. De vernieuwing kost handen vol geld. In een eerste fase plaatsen ze nieuwe schommels en veerbeestjes. Om dit te realiseren zoekt speelplein Heidevreugde nog € 3000. Helpt u ons? Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Hartelijk bedankt in naam van de vele kinderen en hun animatoren.