Hasta La Pista met jongeren naar Santiago de Compostela.

Don Bosco organiseert een staptocht tijdens de schoolvakantie naar Santiago de Compostela. 

Het zijn intense dagen voor de jongeren, waarin avontuur en spel hand in hand gaan met ontmoetingen, ontspanning, en stille momenten. Deze tocht staat in het teken van fysieke, maar ook innerlijke groei. We willen het levensverhaal van Don Bosco gebruiken als inspiratie om aan het einde van iedere dag terug te blikken. Het is een unieke kans voor jongeren om fysiek en emotioneel uitgedaagd te worden in een veilige omgeving, gecreëerd door gedeelde Don Boscowaarden. Op deze manier kunnen we de deelnemers een onvergetelijke levenservaring bezorgen.

Met de steun van Droomfonds Don Bosco willen we de deelnameprijs zo laag mogelijk houden voor de deelnemers.

Lees hier het verhaal van deelneemster Leen.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief