Belevingsbos voor Akindo

Akindo vzw in Lommel organiseert hoogwaardige en toegankelijke vakantiekampen voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare omgevingen. Ze streven ernaar om een rustige, maar tegelijkertijd stimulerende omgeving te creëren waarin deze kinderen kunnen groeien.

Om dit te bereiken, zijn ze momenteel bezig met de aanleg van een prachtig belevingsbos. Dit bos zal blotevoetenpad, ontprikkelplek, vuurplaats en dierenboerderij omvatten. Het zal een perfecte ontmoetingsplek zijn voor jeugdhulp en jeugdwerk, waar kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken.

Daarnaast willen ze ook bewustwording creëren rond maatschappelijke kwetsbaarheid. Ze hebben een sensibiliserend programma ontwikkeld dat mensen helpt begrijpen wat het betekent om in een kwetsbare situatie op te groeien. Zo hopen ze de maatschappij te inspireren en een inclusieve omgeving te bevorderen.

Om het belevingsbosproject te realiseren, hebben ze extra financiële steun nodig. Elk bedrag is welkom en draagt bij aan de realisatie van dit waardevolle initiatief. 

Met jouw steun kunnen we een positieve impact hebben op het leven van deze kinderen en jongeren en hen de kansen bieden die ze verdienen.

Steun nu!

Online steunen aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40. Je steunt met een veilige en snelle internetbetaling via Koning Boudewijnstichting.
Steunen met een overschrijving aan het fonds ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’, opgericht bij de Koning Boudewijnstichting. Je ontvangt een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.
Online steunen met een veilige en snelle internetbetaling via Mollie. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Steunen met een overschrijving aan Don Bosco Stichting. Je ontvangt geen fiscaal attest.
Ja, ik wil Don Bosco Stichting op regelmatige basis steunen met een doorlopende schenkingsopdracht. Ik ontvang per e-mail een formulier om aan mijn bank te geven of om zelf online een permanente opdracht te maken.
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief