Don Bosco is vooral bekend om zijn scholen, maar ook in het jeugdwerk zijn er wereldwijd speelpleinen en vakantiewerkingen die werken volgens zijn pedagogische visie. Het zijn unieke plekken waar jongeren zich thuis voelen, aan de slag kunnen gaan met hun talenten, verantwoordelijkheid mogen opnemen en waar duurzame vriendschappen ontstaan. Don Bosco Stichting investeert in vorming voor jongeren zodat hun talenten kunnen groeien en ze vol vertrouwen in het leven staan. Don Bosco Stichting zoekt financiële middelen zodat het jeugdwerk van Don Bosco in binnen- en buitenland kan blijven bestaan.  Jouw steun, ook als je er niet meer bent, is noodzakelijk.

Verander de wereld ook als je er niet meer bent.

Met jouw testament begint een mooi verhaal, een hoopvolle toekomst voor kinderen en jongeren.

Neem contact op met guido.stoop@donbosco.be, 0475 29 83 73 of info@testament.be, www.testament.be, 0479 76 00 76.

Jouw vraag wordt vertrouwelijk behandeld.